Posts

Showing posts from August, 2012

Allah Knows

Image
Assalamualaikum
Langit tak selalu nya cerah, hidup tak selalunya indah. 

Salam Aidilfitri

Image
Assalamualaikum.

Sudah masuk 9 Syawal, masih belum terlambat mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin kepada rakan rakan :)
P/s: Will be back to Kuala Terengganu next week. ahhh. Heavy feeling!!


Times flying

Image
Assalamualaikum

Blog ni dah dua bulan tak di update, lepas final exam hari tu terus pergi Johor for industrial training. Kadang kadang dalam hidup tak semua nya indah. For the first week, we have serious penderaan mentally. No wireless connection and television, terputus sama sekali dengan dunia luar. That are the worst part of my life! night sleep pun seawal 9 malam, langsung tak dewasa!. hahaha. But, lucky the condition get better at second week when mary bring the tv from her house. There are so many things i want to share about my experience practical in private company, the working atmosphere in gov n private are totally different. There are not many thing to do here, since the company is small. The same daily routine almost every weeks make me easily mad and fed up. Takpelah, sekurang kurang nya ia mengajar saya apa itu erti SABAR. hehe. I have a month before sem baru bermula as super senior. hehe. Dalam masa sebulan ni, nak lepak dan relak je kat rumah and complete kan report p…