Posts

Showing posts from May, 2011

here come the result

Image
Assalamualaikum.
Yesterday post pasal KL Towerthon, aku kan kate timing aku maybe sejam. But today i check the official result. Guess what?. My timing is 57 minut and 26 second. haha. elehh.. nak dekat sejam gak kot. betul la maybe sejam. hahaha. boleh la tempat ke 396 over 511. hahaha! (:
Psst: Tak sabar nak participate lagi next year!! ^_____^

Step By Step!

Image
Assalamualaikum.
What is your planning this holiday?. Mesti banyak kan aktiviti-aktiviti yang dah di list. hehe. Well, my first activity for this holiday adalah menyertai KL Tower Night International Towerthon Challenge 2011. Haha. Macam serius giler participate acara macam ni kan? sebenarnya saja-saja je suka-suka and this is my first time involve in this event and second time for my sister and aunt. This is the first time they do the event at the night, selalu buat pagi-pagi. Maybe saje nak cari kelainan. Yang serious awal-awal lagi dah warming up, lari sini lari sana. Tapi kitorang buat tak tahu je, warming up langsung takde. haha. hampeh. Awal juga kitorang datang, tapi at last pukul 10 mlm baru lah group kitorang dilepaskan. First of all we need to run about 1km before climbing 2,058 steps of KL tower!.
Fuhhh! Masa lari naik bukit tu, rasa surrender dah! pastu segan kot, orang dok tgk kiri kanan, nasib baik mlm dan aku tak nampak pon muka sape-sape. hehe. Start menapak anak tangga…

Part II: Rantau Panjang

Image
Psst: The other part of Rantau Panjang. Baru amik dari mcna. Rasa sedih sebab tak banyak bergambar masa pergi tempat orang. haish. Ini adalah secebisan memori. :P