Posts

Showing posts from November, 2011

Untitled Post # 12

Image
Mardi Kluang,Johor  
Jangan engkau bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita (al-Taubah:40)

Flora

Image
psst: wish to visit tulips garden. :)

Untitled Post # 11

Image

Share | Protein Synthesis (Translation, Transcription Process)

Image
Psst: amazing 3D animation!

Ke Terengganu Semula

Image
Assalamualaikum.

Kejap je rasa cuti seminggu ni. Before balik kl punya la berkobar-kobar, "Balik ni aku mesti siapkan semua kerja!!! ye, mesti siapkan semua!!".. last-last kerja entah kemana yang selebihnya banyak dihabiskan dengan aktiviti jejalan melenguhkan kaki, tid0ow sampai lebam, dan online entah ape-ape selama berjam-jam. Had0o0oy!! and at last, "Takpelaaaaah, balik terengganu nnt kita pulun buat sampai lebam jugak la semua kerjaaa!." hehe. Kebiasaan yang susah untuk diubah!. Hmmm. Malas rasanya nak balek terengganu, bukan ape, perjalanan 8 jam yang amat menyiksakan jiwa dan raga!. Sekian.

Share| Marshanda_Ketulusan Hati

Image
Sedihku sakitku ku terima
Ku rela ku pasrah jalanku
Ini suratan aku dicoba
Demi rahmat-Mu ku memohon Ya Allah ridhoi ketulusan hati
Ya Allah beri aku ketabahan
Ya Allah aku sanggup berkorban
Demi rahmat-Mu ya Allah Psst: I love her new looks. cumil bangat. hehe :)

Siapa Kamaruddin??

Image
Assalamualaikum..

Here are the conversation between me dan juge adek., =P

Adek: Kamaruddinn... Kamaruddin....
Me: Sape Kamaruddin??
Adek: Kucing tu la..
Me: Laaaaah?. nape lak ko panggil kucing tu Kamaruddin?
Adek: Sebab muke dia sebijik macam muka cikgu displin aku..
Me: Cehhhhhhhhh! hahaha. Sampai hati ko!!
Adek: Bet0o0olahhhhhh!

Psst: Boleh pulak macam tu. Tang mana yang sama p0on aku tak berapa pasti. :)



Untitled Post # 10

Image

Homeworks

Image
Assalamualaikum.
Salam Aidiladha semuaaa!. Nampaknya cuti seminggu ni tak boleh dibazirkan dengan aktiviti-aktiviti membuang masa. Banyak rasanya assignment yang perlu disettlekan dan dihantar bila naik cuti nanti. Terpaksalah berusaha lebih keras menyiapkan segala assignment tersebut!.
Insects collection Weeds collection Akidah & Akhlak assignment Biology cell molecule lab report Weeds lab report Entomology assignment



Untitled Post # 9

Image
-South China Sea, Bintulu Sarawak. 2008-
Twenty year from now, you will be more disappointed by the things that you didn't do by the ones you did do. So, throw off the bowlines. Sail from the safe harbor. catch the trade winds in your sail. explore, dream, and discover.