Posts

Showing posts from June, 2013

Cinta

Image
Belum cukup sempurna pada Sang Pencipta pasti belum cukup sempurna pada ciptaan Nya yang lain. Semoga tak mencari dosa dalam sibuk mencari cinta manusia. ehm? 

Sunrise and Sunset

Image
Assalamualaikum
Mood final exam belum lagi datang walhal cuti dah banyak hari berlalu. entah. mungkin dah rasa penat sangat belajar? for the last final exam degree ni ada lima subject dan yang pasti semua boleh tahan la susahnya. sebab banyak yang nk kena hafal. Aktiviti setiap pagi dalam study week pergi jogging dalam unisza ni ha. dengan matlamat nak menghilangkan lemak. puih. hahaha. drama semata mata. nasib la musim study week ni budak diploma cuti lagi so uni sunyi sepi. boleh la jogging dengan aman. hehe. Lepas jogging lepak ladang. Petang lepak pantai pulak. Indahnya study week. eh. hee :)


#thanks to samsung corby. rindu camera.    T_T 

senja yang damai

Image
Melihat Matahari jatuh dari jendela, langit pun berubah bermacam warna.  Mendengar Adhan Magrib dari jendela, hati pun sayu. 
Tenang waktu itu.
Syahdu. Sungguh Manusia Itu Kerdil
#Sebulan