Posts

Showing posts from December, 2012

Tabiat

Image
Assalamualaikum

Masa geledah hard disk tadi,
Baru terperasan,
Selain daripada picture syok sendiri yang tak berapa nak ada, haha.
Rupanya, ada satu tabiat luar biasa yang dibuat tanpa disedari,
Tabiat luar biasa yang dimaksudkan











Ialah, ini... tabiat snap picture bersama selipar jepun dan seangkatan dengannya. 



Jelas dan nyata, tabiat ini tiada motif mahu pun moral. -END


# Does anyone have the same seflkakiphoto too?. cuba la selongkar hard disk anda sekarang, mana tahu ada. hehe.
## Happy New Year 2013!

Salam Jumaat

Image
Assalamualaikum
#Tinggal dua hari lagi final exam nak mula
#Tinggal empat hari nak melangakah ke tahun 2013
#Tinggal empat minggu lagi nak balik rumah
#Tinggal lagi satu sem nak habiskan degree
-Mengejar Masa-


Jalan jalan | Pantai Kelulut, Marang & ICT Kuala Terengganu | Black and White Moments

Image
Assalamualaikum
This is the last week of study in semester seven. Masa tu berlalu cepat sangat, pejam celik dah berlalu satu semester di tahun akhir *dunia di akhir zaman*. Tinggal satu semester lagi nak enjoy kehidupan university, InshaAllah ada rezeki sambung Master, kita sambung, itu semua urusan Allah. Sudah tiga tahun setengah study di Terengganu, dan untuk yang sejujurnya diri ini tidak pernah lagi mengeksplorasi tempat tempat yang menarik kat Kuala Terengganu ni terutama sekali Masjid Kristal. malu malu malu. Disebabkan tiada masa yang sesuai, explorasi Masjid Kristal terpaksa ditangguhkan lagi.. mungkin next semester, takpun tunggu la konvo nanti. hehehe. Last week, menghabiskan seharian hari ke Marang, amik angin lepas habis proposal presentation. huhu. Yang best kat Terengganu adalah makan keropok lekor sambil bersantai dan bercanda tepi pantai, memang release tension!. hehe. Then, after magrib pergi tengok pokok warna warni kat ICT Kuala Terengganu, ini pon dah semester tu…

final year

Image
Assalamualaikum.

It's been a looooong time not updating the blogger. Being final year student actually is so tough! haha. Well, i'm lying. hehe. I am not so busy since im doing the survey things for final year project and not involve in any laboratory or farm activity. So time orang tengah busy balik rumah cuti sem nanti, i will work hard for surveying farmers around Terengganu. Today is the presentation for final year project proposal, be a second last student to present from 19 students make me uneasy. Honestly, I hate presentation and i am not good in it. Lagi lagi question and answer after the presentation. My brain cannot process the data instantly, hahahaha. Itu la bila orang tanya lain, jawapan nya lain. hehe. Anyway, im done with the presentation and the question is not very difficult just me that not answer it properly., asyikkk 'aaaa' 'aaaa' je during that Q and A process. hahahahahaha. -End. 
# I will work hard! hehe. In sha Allah. :)