Ke Terengganu Semula

Assalamualaikum.

Kejap je rasa cuti seminggu ni. Before balik kl punya la berkobar-kobar, "Balik ni aku mesti siapkan semua kerja!!! ye, mesti siapkan semua!!".. last-last kerja entah kemana yang selebihnya banyak dihabiskan dengan aktiviti jejalan melenguhkan kaki, tid0ow sampai lebam, dan online entah ape-ape selama berjam-jam. Had0o0oy!! and at last, "Takpelaaaaah, balik terengganu nnt kita pulun buat sampai lebam jugak la semua kerjaaa!." hehe. Kebiasaan yang susah untuk diubah!. Hmmm. Malas rasanya nak balek terengganu, bukan ape, perjalanan 8 jam yang amat menyiksakan jiwa dan raga!. Sekian.

if bus esok ade this entertainment takdelah bosan sangat kot.. emmmmmm. :)

Comments

budak kacamata said…
tw xp..cuti kejap gler..xpuas...hukhuk
dear yayah said…
kalu ada bas cmtuh, best gak leh layan cte korea.. ngenge
Hanis Nizam said…
Bestnya bas macam tu !
wan nur azleen said…
@budak kacamata: tu la kan. nak balek rasa berat sangat hati. hehe :)

@dear yayah:bus ni naik masa balik kl ritu, ade citer muvie baru2 english, bm n cartoon tp tak banyak la. boleh la nak layan sampai sampai kl.hehe:)

@hanis nizam: kalau semua bus ade mmg seronok la perjalanan. hehe :)

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Sekeping Serendah (Forest Living Environment)