Jalan jalan | Pantai Kelulut, Marang & ICT Kuala Terengganu | Black and White Moments

Assalamualaikum

This is the last week of study in semester seven. Masa tu berlalu cepat sangat, pejam celik dah berlalu satu semester di tahun akhir *dunia di akhir zaman*. Tinggal satu semester lagi nak enjoy kehidupan university, InshaAllah ada rezeki sambung Master, kita sambung, itu semua urusan Allah. Sudah tiga tahun setengah study di Terengganu, dan untuk yang sejujurnya diri ini tidak pernah lagi mengeksplorasi tempat tempat yang menarik kat Kuala Terengganu ni terutama sekali Masjid Kristal. malu malu malu. Disebabkan tiada masa yang sesuai, explorasi Masjid Kristal terpaksa ditangguhkan lagi.. mungkin next semester, takpun tunggu la konvo nanti. hehehe. Last week, menghabiskan seharian hari ke Marang, amik angin lepas habis proposal presentation. huhu. Yang best kat Terengganu adalah makan keropok lekor sambil bersantai dan bercanda tepi pantai, memang release tension!. hehe. Then, after magrib pergi tengok pokok warna warni kat ICT Kuala Terengganu, ini pon dah semester tujuh baru la terkinja kinja nak pergi. hehe. -end

#Credit picture to ina, I just editing.
## My camera is officially dah rosak. Sobbbbs! T_____T

This is Pantai Kelulut, Marang
This is my lovely friends, and there are two more. I wish we have toyota wish to bring 7 of us!!!!!
The clouds is beautiful!
Kapas Island at the back
Mcna semangat makan! haha

Terpaksa self timing kalau nak masukkan semua dalam satu picture.


ICT Kuala Terengganu



Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Pantai Cahaya Negeri, Port Dickson, Negeri Sembilan