Share | Cat Breed

Assalamualaikum.

Saya bukanlah peminat kucing tegar mahupun sejati. Seorang yang agak kurang rajin seperti saya mungkin kena berfikir berpulooooh, beratuuussssss, mahupun beribuuuuuuu kali agaknya. Hehehe. Anyway, did you know that there are several type of cat breeds?. I just know some type of breeds like Siamese and Persian. So,  disebabkan i am so boring studying animal cell culture yang tak berapa nak hadam, I start google-ing looking for the cat breed. Hai laaaah, benda macam ni memang sangat-sangat rajin. Nak buekk camnooo eh. hehe. By the way, mereka sangat comel!!, no wonder people sanggup perhabis beribu-ribu ringgit because of this lovely creature. kan?




Ps: Credit pic to Google.

Comments

dear yayah said…
munchkin, ocicat mcm puss shreks.. :) mata dia innocent n divine.. aish, ni y rse cm nk bela kucing ni :)
wan nur azleen said…
akak suke munchkin,hehe. sebab kaki dia kecik., comel je bila dia jalan.huhu.

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Pantai Cahaya Negeri, Port Dickson, Negeri Sembilan