Thank You to You!

Assalamualaikum
  
The main reason for my celoteh this day is to acknowledge some peoples yang banyak sangat berjasa during my interview for fyp with farmers all around seven district in Terengganu. *Tudiaa*. hehe. 

First of all, terima kasih b'billion lemon diucapkan to my family for all the support. Rasa down sikit mengadu kat family, dasar anak nya cengeng?. ehh. hahaha. 

Jutaan terima kasih tak terhingga to my sv for her guidance and suggestions, kalau takde sv mahu nye my fyp terkontang kanting bak bunga dandelion ditiup angin. hahaha. Ok, move on.. sesudah jutaan, ribu ribuan terima kasih diucapkan kepada agriculture officers daerah Kuala Terengganu, Hulu Terengganu, Besut, Kemaman, Setiu, Dungun, and Marang for the cooperation!!. They actually help me a lot!,  bawak ke hulu ke hilir jumpa farmers and giving all information that useful for my fyp. Thankssss encik encik AO!.

Tak ketinggalan, seluruh warga pertanian fertigasi negeri terengganu, pokcik pokcik dan mokcik mokcik yang sudi disoal selidik. Maaf la pokcik mokcik, nk cakap ganu tapi dok reti mana, kite tibaiii je la cakap campur campur asalkan ada bunyi ganu tu sikit sikit. hehe. Terima kasih! 

Insan insan yang perlu diterima kasih seterusnya adalah staff unisza, terutamanya k.hajar yg byk disusahkan untuk menguruskan surat permohonan kenderaan, surat kebenaran soal selidik, dan juge faks kn semua document ke semua daerah. sampai segan lah nak mintak tolong lagi. hehe. terima kasih kak. next is all unisza's driver yang membantu membawa kami kesemua daerah dan yang belanja makan kadang kadang. hehe. terima kasih pok. 

Last but not least, my special thanksss tentulah kepada rakan rakan seperjuangan seperti ultraman, superman, doraemon yang membantu ketika kesempitan dan kesusahan. ehh? haha. Terima kasih mekna, mary, ina, syu, yam dan mila yang sanggup temankan ke hulu ke hilir during the interview. hehehe.

#esok present dah wehh. doakan kami. InshaAllah. ;)




Make it a habit to tell people thank you. To express your appreciation, sincerely and without the expectation of anything in return. Truly appreciate those around you, and you'll soon find many others around you. Truly appreciate life, and you'll find that you have more of it.- Ralph Marston

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Pantai Cahaya Negeri, Port Dickson, Negeri Sembilan