Jalan jalan | KL Bird Park

Assalamualaikum

Weekend kat KL ni kadang kadang susah nak cari tempat yang boleh hangout together dengan family and friends. Kalau weekend, selalunya tempat favourite aku pasar malam Jalan Tengku Abdul Rahman, takpun KLCC, takpun balik kampung kat Hulu Langat tu, see how boring my weekend. hahaha. So, last weekend my best friend ajak pergi KL Bird Park, kebetulan kitorang dah lama tak jumpa. hahaha (macam bertahun tahun tak jumpa lak). KL Bird Park ni mempunyai lebih dari 3000 birds, local and foreign birds species. KL Bird Park is the world's largest free- flight walk in aviary that mean visitor have a chance to witness at close this various birds. Tak jauh mana pun, only 10 minute driving from Kuala Lumpur city center, takpun boleh naik Public Taxi, Rapid KL Bus no 115 from kotaraya to jalan parlimen or by KL Hop On Hop Off Double Decker Bus. So, kalau tak tahu nak buat apa weekend ni, pergi la KL Bird Park ni ye. hehe.













ps: camera phone mp low, bateri pon low, tak dapat lah nak snap pic banyak banyak. as always sedih menyelubungi diri. sobbbbss :(

Comments

Hanis Nizam said…
gambar ketujuh tu klaka k. hahah

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Pantai Cahaya Negeri, Port Dickson, Negeri Sembilan