Takpelah!! ada ak kesah??

waaaa!! 1st may..labor day!! selamat hari pekerja!!haha,bestnyer cutii2,.yeah..tp best lagik cuti semester,,keh3,,2 bulan tu cuti,,huhu..best betol da kat umah coz dpt cari pasal ngan adik2 n dpt mkn semeja ngan family,,huk3,,..

hurm..,apa yg saya mahu tulis for da 1st day of may??

haha.. oh yaaa.., dis day ak gedix2 nk explore faceb0ok org lain.., x salah kn?? korg tentu wat gk kn,, (ak tau korg sdg menganggukkn kepala)..hihi...hmm.. explore punye explore,,tetiba trnmpk la ad kwn fb yg bru ak add ni post sumthing kat wall fb kwn ak yg lagik sorg neh..,tetiba ak terfikir..tyme ak add dia dulu..xda pon nk post kat wall ak.., alahaii.. even ko x berapa nk kenal ak pon,, apa la salahnya ko wish "Thanks for da add".. susah sgt ke,..xpelah..siapalahh ak kn?? mungkin ko btul2 x knl ak kn..hahaha

lagik satu yg ak x bp nk fahamm..kkdg tu ak adalah add fb dak3 sek..saje je lah kn., nk tnya khabar.. da lama x jumpe.. bila ak da add.. kt akn harap dia approve la kn,, yelah kt kn kwn satu sekolah..,xkn la lupa kot,,pastu baru2 nie tyme ak check balikk list frend ak,, ak tgk kat page dia ak nie still waiting for frend comfirmation,,. nk kate x bukak fb., profile pic ak rasa da tukar.., hurmm.. xknl ak ke?? ke ada masalah ngan ak dulu2?? entahlah.. cam siot je., xnk approve ignore je la., ak pon x harap ko knl ak lagik kot,,(dush2,,ayt sadis).. nantak ko la.. ad ak kesah?? haha..

p/s: saya x femes seperti orang itu...


Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Pantai Cahaya Negeri, Port Dickson, Negeri Sembilan