malas sungguh

hello..hello..Hmm..Malas sungguh!!..Malas nk wat report field trip, malas nk wat report lab, malas nak study, malas nk makan, oh x. makan tak mungkin malas!,haha. Hmmm.. for dis week, our class p field trip for da first tyme, of coz la excited!! first field trip utk entrepreneurship, pergi kg banggol katong, dekat je dr campus kota adalah dlm 4o minut kot.. kat cne, we can see how da entrepreneur kat kg tu usahakan ladang sawi. mmg best lah! tp yg paling best biler pegy ladang pisang,,mmg tabik hormat lah dekat pakcik tu, coz dia mmg usahakan sendiri ladang pisang dia tu..itupon secara sambilan..dan yg paling mashukk..bila dia kata purata income dia RM6000!!! walaaaa!

2nd field trip dalam minggu lepas lak, pegi tapak semaian getah kat wakaf tapai..hmm. best jugk, coz kt dpt tahu camne care2 semaian getah dibuat..tp yg x best nyer, panas!!hu3. da la masa neh ak x bp nk sehat,,apa-apapon layan!!,, best mmg la best,, tp mengalir la air mate darah nk siapkn report2 field trip neh!!..huhu.

*sepatutnye usha ladang sawi, tp boleh plak usha buah2 rambutan kat kg neh.. terima kaseh pakcik!!..buah rambutan tu mmg sedap!!huhu*

*eishhh..da la dtg melawat pastu kena jamu ngan makanan lak!! segan betol..tipu!!.hehe.mekacih datas hidgn mkn ptg tersebot!!*

*jum pegy field trip!!*

*seluas mate memandang.iyelah 2*

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Pantai Cahaya Negeri, Port Dickson, Negeri Sembilan