The roommates| Kak kiki wedding

Assalamualaikum.

Hi. Beberapa hari sebelum balik Terengganu, i receive a wedding invitation from kak kiki, my first roommate during my study at Bintulu. The sad things is i cant attend her wedding on this sunday, 18 September 2011. Masa sekolah menengah dulu tak pernah duduk asrama, so bila masuk university dan ada roommate, kira nya agak janggal dan kekok la. Tapi so far, i never have a big problems with all my roommates. My roommates semuanya very nicely people, takde yang psiko macam cerita the roommate itu. hehe.  3 years at Bintulu i only have two roommates Kak kiki (1st year) and Kak Tiqah (Last year), while at UniSZA, i have four roommates, Nisah, Mashie (1st year), Nabillah (2nd year), and currently Fisah. Kalau kita hormat cara mereka, tentu mereka akan hormat juga dengan cara kita. Itu je. Untuk kak kiki yang tersayang, selamat pengantin baru & semoga bahagia menjalani kehidupan yang baru. Sorry kak, tak dapat nak attend. 

Kad jemputan yang comel.

Kak kiki on her engagement day. Ambil dari FB dia. hehe. 

http://www.emocutez.com

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Sekeping Serendah (Forest Living Environment)