Short Post| Class

Assalamualaikum.

Hi. Tomorrow is monday. Jadual totally pack sangat-sangat, walaupun baru seminggu start kelas tapi terasa macam dah sebulan je. hehe. Esok we have Agriculture extension and also Biostat class. Malas giler nak pergi kelas esok! haish. Sebenarnya bukanlah kelas ni boring sangat, haha *yelah tu. Tapi bila satu kelas ada 3 courses tu rasa kepala macam serabut sikit, yelah aku bukan lah jenis orang yang fokus. Hmm. Walau macam mana alasan aku bagi pun, kelas tu tetap macam tu jugak!. -End.

semester ini dalam sejarah because i never hias-hias the papan kenyataan selama dua tahun belajar kat sini. hee!

Comments

budak kacamata said…
smela kiter..sem nie 1st tyme hias dinding..btw, nice la wallpaper 2..cari kat mydin ari 2 byk pilihan..=(
hehe..nk nyibuk gak kat sini...=)
comey buah epal hijau tu...nk satu ley..yum2...
wan nur azleen said…
@bdk kacamata: hehe. tu la, tak tau jugak nape beria-ria nak deco-deco dinding. selalu kosong je. mmg susah nak cari wallpaper yang comel2. hehe.

@miss nadrah: hehe.,epal tu hasil rembatan masa pesta konvo ritu.. alaaa.habis suda,:(

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Sekeping Serendah (Forest Living Environment)