Semester Baru | Pulang ke Terengganu Semula | Bye KL!


Assalamualaikum.

Hi. Tinggal lagi beberapa hari lagi untuk melangkah ke semester baru. Semester baru ni adalah semester yang ke lima meaning nyer saya adalah student tahun ke tiga Ijazah Sarjana Muda Bioteknologi Pertanian. hehe. Pejam celik tinggal lagi dua tahun nak habiskan degree ni. Sekejap pulak rasanya, dulu.... masa mula-mula nak daftar undi diri, rasa macam lama je masa bergerak tapi... bila dah start belajar semua...

Haishhhh. Nak habis belajar la pulak!! hehe.http://www.emocutez.com

Bila awal-awal semester ni, semua student sibuk nak daftar kursus kan?. Kitorang a little bit lucky, tak perlu nak berebut-rebut kelas, semuanya dah disusun. Klik kursus dan daftar dan print. Itu je lah. hehe. Dengar macam tak mencabar pulak kan. Tapi tak pe lah mana yang senang untuk diri lah. heee. Me?. belom lagi daftar kursus. Sistem macam hampeh!. Tunggu balek terengganu baru la terhegeh-hegeh. hehe.

Semester ni punye daftar kursus,..


Ramai orang kata biostat susah, math?. pengiraan?. heee. memang akan buat aku pening kepala. Semester ni juga amek koko badminton. Asalnya nak amek equestrian tapi.. malas nak bergerak keluar dari kusza bila hujung minggu. Bukan apa, cukuplah busy tahap gaban semester lepas nak rehat hujung minggu punya la susah. Semester ni apatah lagi lagi-lagi semua kredit byk-byk. hehe.

Apapo0o0on. Selamat memasuki semester baru kepada semua kekawan. Lets do our best! http://www.emocutez.com

Bye! :)


Comments

budak kacamata said…
sje nk phiko junior : dlm byk2 sem, sem5 paling mencabar..dl, ms kitrg sem 5 pon, senior kitrg ckp gtu..so, kna da kthnan mental n fizikal secukupnyer..good luck dear..
wan nur azleen said…
alahaaai, ni yang makin bertambah-tambah nervouss ni. hehehe. thank you very much senior for the tips!! n good luck juge!! :)
hehe..psycho jer senior budak kacamata tu....=P

korang mesti boley nyer...=)

chayok2....
camat raya=)
budak kacamata said…
@miss nadrah : skali skala psiko jnior best jugak ye dak..?
@tuan tanah : jgn psiko sgt..sje je tuh..jadual padat cket la sem 5..tp ramai skor dekan masa sem 5 la..jgn nerves2 dear..
wan nur azleen said…
@miss nadrah:thanks2. harap sem baru sume berjalan dgn lancar,, InsyaAllah. hehe :)

@budak kacamata: hehe. takpe.. nerbes2 la elok sket, baru ada kerajinan nak study, lau tak dok tercongok dpn laptop tgk movie je. hehe. :)

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Sekeping Serendah (Forest Living Environment)