fyp mereka


Assalamualaikum.

Cuti semester ade kurang dari dua minggu lagi, terasa cepat sangat cuti kali ni. As usual, aktiviti masa cuti kali ni stay at home dan menambahkan berat badan. Hihi. Disebabkan agak kebosanan, so yesterday i spend two day one night melawat my friends yang sibuk dgn their fyp at UPM. Nak tunggu diorang turun kl time macam ni, memang meaningless lah. hehe.On friday morning, we help lili to measure her aquatic plant species. For me and nadia yang dah agak lama meninggalkan alam perikanan ni benda simple about aquatic things banyak dah terlupe. haish. Lili use transect and quadrat method to determine the aquatic species,. nak gune methods ni pun ada cara-cara tertentu kalau tak susah la nak baca data nnt. hehe. I wish them good luck for their fyp. Ahhh, thinking about fyp ni boleh buat perut jadi kecut. My turn masa semester tujuh nanti...ermmm.

The equipment 

me and nadia lepaks bawah pokok "tolong" watch them and give some moral support! hehe 

Serious discussion with dr.m




Thanks ecah, very love it! :) 

Comments

budak kacamata said…
hebat jugak fyp dorg..teruja nk g sane gak..huhu
wan nur azleen said…
hehe, itulah,. nak wat fyp sume benda kena tahu. nervess lak sem 7 nnt. hehe :)

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Pantai Cahaya Negeri, Port Dickson, Negeri Sembilan