bila kaya raya ke mama kedana

2 mlm nie melayan tuan muda (adek laki ku) bermain millionare,,millionare??alahh..yang cam saidina tu tp versii murh2 punyer lah..x mampu la nk belii saidina yg mahal2 tu,,nnt x reti maen...buat sepah lagik rumah yg mmg dah sepah nie..haha,,

mlm pertama,,

ho3,,excited giler!! dpt belii klia,tm,tnb,kfc,mcd, n mcm2 lagi kwsn2 yg berharga di malaysiaa nie,,duet pon berlambak2 giler,,biler kena kat kotak fate n change pon usikk dpt duet je.. mase tu ak usik ketawaa je,,maklum la duet da byk,,biler da sampaii kat tmpt kite mula la nk belii rumah 2,3,4 bijikk..pastu nk wat hotel lak..hahaha.. seriouss.. mmg ak ketawa je biler ak dpt duet bykk.. agk2nyer macam tu jugk ke org yg betol2 kaya bertambah kaya dlm realiti kehidupan kt??..lagi kaya lagi bertambah2 la ketawa,,haha..betoll kee..tp yg pasti ak menang besar mlm tu n mendapat title miss millionare!!hahaha.. tuan muda x puas hati.., dia pesan lagik.. igt ye mlm esok lak,, mr bankrup akn jadik mr millionare eskk..haha..iyer!! kite tgk la esokk..

mlm kedua,,

yeshh..dgn penuh wawasan d smgt cintakn duet yg tinggi sekalii lagii kami bermaen millionare,, mr bankrup x nk kalah lagi kpd miss millionare (ak le),,huhu,..bila turn ak je jalan mesti kena kat fate n change,,pastu dok kena byr ganti rugii itu la inilah!! ak dah mengamokk dah..yelah..duet nk abiss.. tp mr bankrup semalam senyum2 sinis kat ak.. xpe2 ak pasti akn berjaya!! baling lagi dadu,,ahhhh... sampaii kat tempat cik muda (adek pompuan ak).. tanah ngan hotel dia je da harga 10 ribu lebyh..ak x mampu byr..ak jual sume tanah2 ak..ak gne sume duet ak..akhirnyaaaa ak bankrup!! sehelaii sepingg!! sedih giler!! ak diam je,, ak taw ak dapat title miss bankrup!!ho3,, ini ke perasaan biler kiter da kaya raya tber2 kiter jatuh miskin?? ahh..dasat sungguh.. rasa x da apa2..haha.. akhirnya permainan tamat,, cik muda bergelar miss millionare mlm itu,, mr bankrup ttp x dpt nk menandingi kehebatan cik muda..huhu..adekk.. ko kalah lagikk..cuba lagik ye..hehhe..

*sekian citer2 ku n pengalaman ku bergelar org kaya n juga jatuh bankrup..,hoho..ingt2 la,,semua benda tu xkn semua kat ats,,sampaii masa jatuh juga,,hidop sederhana sudahh,,xyh nk lebeyh2 wat org laen menyampah*

sekiannn!!!

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Pantai Cahaya Negeri, Port Dickson, Negeri Sembilan