mixture of frends

Assalamualaikum.

Feel very tired after doing media preparation today!.Balek hostel pon after maghrib, lucky ada bus ke2!.kalo tak ada yang kena berdiri dalam bus dari kota ke kusza!.wah.how many of my calories will burn for dat!haha.tak payah!. even feel very tired pon,mate tak reti nk pejam juge..dah duduk d hostel paling lmbt pon tdo pukul 3 pagi.Hmm..

Yesterday morning, after doing report sempat lagi nk melayan 3 Idiots..ahh.serius.sudah lama tak tgk citer hindustan yang boleh tadah 3 besen air mata.haha.dusta semata-mata. btw, ak sgt-sgt-sgt suke citer ni. bukan citer cinta cintun hindustan yang berguling-guling atas rumput, bukan citer yang maen-maen tukar baju 4,5,6 kali sekali lagu.haha. 3 Idiots is very different!!, its tell us how important da meaning of friendship is dan juge percaya pada diri anda sendiri jika nk lakukan sesuatu perk.

.::idiots but brilliant::.who cares?.
hmmm.

Its hard to find a friend that could share anything with u, right??. betul kata orang, kawan utk gelak ketawa ada dan sentiasa ada disisi kita, tapi kawan yang akan menangis bersama-sama kite??.. i think da most important rules in friendship is always understanding ur frend, trust ur frend,. yelah, from understanding frends life then akn timbul la juge hormat-menghormati antara kite kn.come on.everyone have different ways of life!.u too right? and ur frends too. tak rugi lah kalo kt berkorbn sedikit utk memahami kwn kite.anda tak kan menyesal lah!.

Walaupun kite kurang mengenali antara satu same lain,tapi kite ttp kawan kn?.


.::i love dis pic..zaman budak2!!the first place dat u learn how to frends with someone else.haha, its funny to thinks all da moment mase kecik3.cari di mana saye.haha.hint: bares hadapan!!::.

.::2nd place (upmkb) dat teach me what is real frend is. mcm2 perk. suka,duka,pahit, dan manis..ohh.sgt2 rindukan mase2 tersebot..ohh.pic ini saye d depan juge!!haha,bukan salah saye!!::.

.::Present!. hee. my frends too..adik3 manes..eyhhh!.di hadapan lagii!::.


Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Sekeping Serendah (Forest Living Environment)