menatang pon nak glemer jugak

Assalamualaikum.

Hi. Hari ni nak storymory pasal animals. hehe. why? masa tgh menjelajah tadi terjumpa la promo filem baru KRU Cinta Kura-Kura kat youtube.




Then, eyhhhhh-eyhhhhhh kura-kuri tu macam pernah ku lihat selalu. hehe. sebijik sejebon macam carl & meelo. haha. Dah se species mesti la sama. kalau tak sama dah lama diorang masuk malaysia book of record.

By the way, who is carl & meelo? nama nak gempak macam mat salleh. hehe.


Ni haa. menatang kura-kuri dua ekor ni. ni animals peliharaan adek, dia la yang rajin nak melayan sume. aku, setakat bagi makan boleh la. nak cuci, nak pegang ke, ak tak berani. dia nampak garang!!! haha. *ko pengeco0ot cakap je la* hehe.


Sekarang ni mereka makin besar, tempat tinggal pon makin kecik. tak tahulah apa budak kecik tu nak buat ngn menatang ni.




yang besar nama carl. yang kecik nama meelo. Jangan tanya mana satu jantan mana satu betina. sebab aku memang tak tahu. hehe.

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Sekeping Serendah (Forest Living Environment)