sedih la jugak

Assalamualaikum.

Hi. Pejam celik, tinggal lebih kurang seminggu je lagi kita semua akan menyambut hari raya. Sekejap je masa berlalu. Dua minggu lagi semester baru akan bermula. Kejap je kan?. Tahun ni akan berhari raya kat Pahang, after kejadian setahun yang lepas aku akui ada terselit sedikit perassan fobia tentang tragedi tu. Semoga Allah sentiasa permudahkan segala-galanya, InsyaAllah.


Sedih pulak tak raya dengan nenek tahun ni, balik ritu dia kata,



"sunyi la raya tahun ni"


alahaaaaaaaiiii. (air mata dah nak berjurai-jurai dah ni) http://www.emocutez.com



Tahun ni jugak nenek tak buat kuih bahulu, takde sape nak tolong wat, again. http://www.emocutez.com



p/s: Takpe, after balik Pahang ada masa seminggu lagi before balik Terengganu. Raya ada 30 hari, hari raya ke 4 mesti balik Selangor jugak!. :)

nenek's bahulu. Super duper delicious.

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Sekeping Serendah (Forest Living Environment)