Menukar layout blog seumpama Menukar langsir baru di rumah

Assalamualaikum.

Hi. Hari ni 9 Ramadhan, Alhamdullilah.

What is your activity today?. Mesti dah ramai yang dah sibuk nak buat kuih raya kan? Tahun ni, tak da pon planning nak buat kuih raya.

wait! wait!

lupa pulak, sebenarnya... sebenarnya..


memang ak tak reti pon buat kuih kejadah semua tu. wahaha! kalo orang makan kompirm! patah semua gigi. hehe. ada berani?.

Sedapnye kuih tart nenas! Sedapnye kek lapis serawak! o0oh! http://www.emocutez.com


Haish! why keep talking about food and all that? meleleh air liur! baru pukul 2 ptg ni. hahaha. PUASA weh PUASA.


My activity today menjadi seorang tukang dekorasi blog. hahaha. kemas sikit blog, nak raya dah kan? tak kan rumah je nak baru nak nampak cantik blog pon harus la macam tu.

Sebenarnya rasa sikit malu..... http://www.emocutez.com (sambil menutup muka dgn selimut), account blogger ni dah buat since 2008 but tahun 2010 baru seriously active. Bila blogwalking tgk blog blog orang rasa kagum giler sume blog cantik-cantik. Aku setakat ni cuma mampu guna layout yang orang da siap buat dan tepek je html code and save! sungguh mudah hidup ini! haha.

kadang-kadang masa blogwalking tgk layout orang tu.

eyh! eyh! macam layout aku! taste kita mesti sama kan? kita mesti boleh jadi teman terlebih mesra kan? kan? hahahaha -cakap dalam hati sorang-sorang.



ni rupa my layout dulu. ada tak macam korang punye?? haha.


Akhirnya setelah mengadjust sume yang ada, inilah hasil layout terbaru!. hahaha. maseh dalam construction dan maseh dalam pembelajaran. Sekarang ni tgh belajar buat header. Macam mana korang leh buat header yang lawa? tension tgk. haha. nampak sangat tahap tak kekreatifan aku kan?.
Cukuplah tu. aku tahu siapa aku. sobs. sobs.http://www.emocutez.com haha. -end


p/s: sape nak tolong buat header? nnt bagi upah kuih tart seketul. hehehe. ye aku tahu sungguh tak berbaloooooi tawaran tersebut.

Comments

dear yayah said…
ok la blog akak.. layout tuh penting, but the most important contant blog... ad y simple tp best even layout bese2 je.. by the way, for more further blog tutorial nk decorate blog akk leh find out kat cni
http://www.lyssasecret.com/
wan nur azleen said…
hehehe.trimas!. saje je sementara da masa nak buat keje macam ni. nnt da masuk sem baru tak kuasa pulak nak edit situ sini. hehehe.

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Pantai Cahaya Negeri, Port Dickson, Negeri Sembilan