Tight the friendship

Assalamualaikum.

"Tight the loose" adalah tema bbq party kami malam tadi. Sama lah macam kita nak ikat kasut, mesti lah ikat kuat-kuat otherwise kita akan terjatuh takpun kasut kita pulak yang yang akan terpelanting jauh. Persahabatan pun macam tu jugak kalau kita tak ikat erat-erat nanti lama-lama akan relai. kan? This is our second bbq party, Alhamdullilah semuanya berjalan lancar, dengan bermodalkan sepuloh ringgit setiap orang, kitorang dapat sediakan variety of foods sampai berlebih-lebihan. The simple game activity totally make the event more precious. Tak kisah lah sesimple mana pun acara tu tapi kalau setiap daripada ahli give support and participate InshaAllah akan dipermudahkan dengan izin daripada-Nya., Semoga persahabatan kita semua akan sentiasa berkekalan. =) 

Sudah semester 6, cepat nya masa berlalu. Ada lagi setahun nak habiskan degree ni. =P
Superb BBQ chicken!!!. At the beginning semua rasa tak cukup ini lah itu lah, tp at last, ayam ni memang cukup rempah dan rasa. 
Sesi membakooooooooor ayam!
Present for each others. Ain, thanks for the present again!. You know, everytime i'm looking big mirror, i'm always says.. "bestnyer kalau ade cermin besar macam ni" hahaha. At last termakbul juga ayat-ayatku. hehehe. :)
Terjah makanan!. Yummy...
They sibuk prepare the anugerah. I won   "Miss Open Minded" on that night. Hehehe.  Open minded macam mana la kan? but they judge me like that, maybe my sikap keterbukaan menerima sesuatu perkara, but everything have limit lah. Ada yang kita boleh terima kita terima, ada yang tak boleh terima kita ignore je lah. Itu aje. :)
Pilihan makanan malam tu, bila da penat amount of food pun berkurangan. Mungkin jugak sebab happy have fun with friends. That's normal for me. 
Lovely friends. 
My group members for the activity.,
Protect the balloon!!, haha. group kitorang kalah!,. Semua adalah pemenang tiada pengalah,,, hehehe :)


Psst: The world would be so lonely, in sunny hours or gray, without the gift of friendship, to help us everyday- Hilda Brett Farr.

Comments

bestnye bbq=)
yg penting dpt rasa jugak ayam korang masak ni..
wan nur azleen said…
hehe, ok x?., sume dok pulun tambah ini la itu lah., hehe :)
fieqa said…
hehe. gamba cantik=)

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Pantai Cahaya Negeri, Port Dickson, Negeri Sembilan