The unlucky girls

Assalamualaikum.

Pagi tadi pergi outing for the very first time dalam sem ni, biasalah bila dah dapat loan macam-macam yang nak dibeli. But, I think it is unlucky day to go outing lah, sebab terperangkap dalam bandar hampir dua jam gara-gara le tour de langkawi. Semua jalan kena tutup, so nak tak nak terpaksa la duduk dalam kereta rasa dah serupa macam pizza dalam oven dah. hihihi. By the way, best la jugak bila boleh tgk this event depan mata, takdelah tengok kat dalam tv je kan?. Here are some pic snap using corby je, tak terbawak camera lak.. heee, unlucky kan??.

e-nasi kukus kat jalan kamaruddin, kuala terengganu. sedap jugak, no wonder la kedai selalu penuh.
The opening
itulah mereka!!
go go power rangers! hehe
The ending part.
yeaaaaa. finally,  jalan dah bukak!
see., jalan jam giler.

Don't give up.!
Kuala Terengganu

Comments

huhu..untungla dpt ngk org bwk beskal=p
budak kacamata said…
clap timing outing..huhu..

>>i like the way u snap the pic..very nice..

nanti ley la tlg snap gmba kitrg ea..hukhuk
wan nur azleen said…
@miss nadrah: mula2 je excited kemain,. lepas tu boring dah. hehe.

@budak kacamata:itulah,. lain kali kalau da event kat bandar baik jgn kuar. hehe. tp pic tak berape nak jelas sebab gune cam hp je.,,hee.

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Pantai Cahaya Negeri, Port Dickson, Negeri Sembilan