Cute Koala March

Assalamualaikum.

Hi. Pernah tak tgk drama jepon ni? Yamato Nadeshiko Shichi Henge. Cerita ni pasal empat orang budak lelaki yang tinggal kat sebuah rumah. Tuan rumah ni offer kat diorang free of charge rent kalo diorang leh tukarkan anak buah dia menjadi seorang perempuan. Anak buah tuan rumah ni mmg pelik sangat rambut dia akan cover face and sukakan freaky things. Perempuan ni jadi macam ni lepas kena reject dgn orang yang dia admire sgt, lepas tu dia jadi malu nak menghadapi sume orang n since from that dia suka cakap dgn patung-patung otot yang selalu ada dalam lab medical tu. haha. *apa tah nama patung tu. itu la serba sedikit pasal cerita tu.

Dalam cerita ni pompuan tu suka makan koala march. koala march tu biskot coklat macam shin chan suka makan tu. hehe. Kat supermarket byk je jual, tapi bila tgk harga kotak kecik paling murah pon RM3, so bila fikir balik tak berbaloi beli. But, bila pergi Langkawi last week benda alah ni dijual pada harga RM2.5 for buy 1 free 1 apa lagi tak salah nak cuba. hehe. ok lah. cuma tertarik pada koala tu punya picture yang comel sangat-sangat. hehe. :)

chocolate and strawberry filling

Adorable Koala! :)


cerita inilah yang dimaksudkan


P/s: Dazzling! :)

Comments

dear yayah said…
I dh pernah tgk cte tuh.. hero hensem2.. hahaha.. saya pun suka bile tgk 'goguma'.. sbb minat goguma.. hahaha (*goguma is ubi kentang)
wan nur azleen said…
hehe. boleh la tahan encem. sedap pulak keledek rebus. *teringt ladang. hmm. sedap!

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Sekeping Serendah (Forest Living Environment)