my five years old lappy need to service! *sobs*

Assalamualaikum


Hi. Baru rasa bersemangat nak buat report LI malam ni. Tiba-tiba laptop on and then restart again. Adoooooi! Agak sedih la, yelah my laptop dah being apart of my life. Bila duduk hostel, the first thing i do bila bangun pagi-pagi is to switch on the laptop. Sumpah! haha. Maybe sebab ak selalu letak dia merata-rata kot then dia merajuk ngan ak. haha. Yolaaah kan. This july sebenarnya hampir genap lima tahun dah laptop ni dibeli. So far, i never format my laptop dia langsung tak buat hal. Cuma sekali hantar kedai bila terinstall dua antivirus dia jadi lembab. Harap-harap nothings to do with motherboard lah. Kalau tak alamatnya, poskodnya, kena beli laptop baru?. I hope not! Cepat pulih my lappy! I love you so much! *Too emotional! :)


p/s: Maybe terlalu riak! haha. Amekkkkaw!

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Pantai Cahaya Negeri, Port Dickson, Negeri Sembilan