Salam Ramadhan


Assalamualaikum.

Hi. Selamat menyambut bulan Ramadhan utk sume rakan-rakan. Actually, i am very happy sebab this is my first tyme sahur di hari pertama ramadhan with family after five years. Yelah. selalunya bila masuk je sem baru tu lah bulan ramadhan. Nampaknya cuti yang hampir empat bulan ni ada hikmahnya yang tersendiri. hehe. Semoga kita semua memperoleh keberkatan di bulan yang mulia ini. InsyaAllah.

P/s:
Tak ada kata seindah zikir
Tak ada bulan seindah Ramadhan
Izinkan kedua tangan bersimpuh maaf untuk
lisan yg tak terjaga, janji yg terabaikan,
hati yang slalu berprasangka & sikap yang pernah menyakitkan.
Maaf dipinta. Slamat menunaikan ibadah puasa


Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Pantai Cahaya Negeri, Port Dickson, Negeri Sembilan