saye dah up to date!

Assalamualaikum.

how are you feel when you have to change something yang korang da biasa gune to sumthing new yang korg tak berapa biasa nk menggunakannya?. maybe you have some difficulty to use it at the beginning kn?. haha. alaaa. citer cam tukar keta baru je, takpon tukar hp baru je. xlah. sebenarnya tukar Microsoft office dr yg 2003 ke 2007.haha. kekok giler kot.. yelah kalo kat office 2003 everything is done manual, nk tukar box satu2, nk fill warne satu2. haha. oldies nyer! baru ku sedar. kalo gune office 2007, everyhings leh change dlm sekelip mate, macam ahli magic tukar kain jadi rabit! haha. mengarot!., windows pon sekarang da windows 7, ak gune windows xp lagik. eiiiw. mls nk tkr lagik.. syg beli ori windows xp tak kn nk tukar lak kn.hehe. ohh. lepas nie takdelah ayat2 "hmmm..leh tak tukar doc nie jadi word 2003,laptop akak nie zmn purbe punye".hehe. ayat olahan! haha. dunia hari ni makin canggih, tak kn kite nk ketinggalan di belakang je kn?. tak salah pon nk mencuba sesuatu yg baru, manelah tahu yg baru tu lah yang lebih baik!.

selamat mlm!

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Pantai Cahaya Negeri, Port Dickson, Negeri Sembilan