pulau kapas


Assalamualaikum,

just coming back from expedisi kayak at Pulau Kapas!. Tremendous experience!. This is da best therapy for me after busy with classes, assignment, report, n bla.bla.. Teringat first time choose kayak as my first kokurikulum aktiviti,, org kate masuk kayak abislah, kena berlari berpuloh-puloh pusingan,kena itu lah dan inilah.. oh! i am so worry,yelah nak2 pulak kena tyme puasa tak ke sengal?.haha. tapi takpelah,dah pilih kn, nk tukar da takde choise laen. so my mind say, kayak is better than rugby kn?.,ok..just move on!.. after two times tak pergi latihan kayak, hee~"Ponteng" we heard a good news, kayak akan pergi ke Pulau Kapas as main aktiviti for this sem! walahhhhh! sgt2 bersemangat neh.. yelah, dah setahun setengah duduk kat cni,, satu pulau pon tak pergi.. lagi bersemangat biler aktiviti 3 hari 2 malam tu hanya dikenakan bayaran RM80!.sape taknak weh??hee~.. Overall mmg sangat2 berpuas hati dengan management kayak!. takde paksaan cam sstgh koko,, relax, santai, n lepak2.. mmg cam vacation!.hehe. yang penting dapat snorkeling n tgk terumbu karang, sea urchin, gamat, n colourful fish.. haa. dapat bagi ikan makan-makan lagi!hehe. then, kitorang p junggle tracking..mmg sgt2 pnt,, tp d end dpt tgkk view yang amat2 cantik!.. kayakk??hee. leh la dalam 20 minit, tak larat lah! dok tergolek tgh laut adelah!hu3.. mandi manda d lautan biru mmg wajib! and the last one, that i never forget is sunset view from Pulau Kapas!,,,sangat2 tak leh diucap dgn kate2...mmg sgt2 best! pengalaman nie tak leh dlupakan!!..




Sem dpn memanah pulak!
Hmmmmm...

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Pantai Cahaya Negeri, Port Dickson, Negeri Sembilan