selamat study!


Assalamualaikum

I am so happy when all my assignments dah submit.Lagi-lagi happy bila hari sabtu ni nak balik kl. Semangat dah ni, dah asingkan sume lecture note nak bawak balik untuk study kat rumah.(wah,rajin lah anda). Tapi...kerisauan melanda bila aku tahu yang aku akan panjangkan langkah berjalan kesana dan kemari bila balik nanti.haha.Kaki jejalan!!..My mission is to do all out.kita akan berpuas hati bila dah lakukan yang terbaik.kn?

But, im seriously risau tissue culture. No tips is a normal for final exam, but the questions yang tak dijangkakan itulah yang amat merisaukan.Soklan2 yang tiada dalam nota.aloppp.takpelah begitu.=] Makin susah Makin lebar lah senyuman ak.phewww!

To all my beloved cosmate.Selamat study.Lets do da best!!

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Pantai Cahaya Negeri, Port Dickson, Negeri Sembilan