cerita saya di MAHA

Assalamualaikum.

hye!. its just another boring day!. haha. Biasalah, untuk hari pertama dan kedua sahaja seronok duduk di rumah, lepas tu boring!. tak tahu nak buat apa dah.. lagi-lagi masuk waktu petang, nk tgk sinetron?? tak payah la buat sakit hati je, pusing-pusing same je cerita-cerita tersebut. Just want to update my story p MAHA hari sabtu yg lepas. haha. citer da lepas baru nk update?? suke hati lah!..haha. Planning pegi MAHA lama da, ingat nk pegi same ecah, nad, n nadia. kebetulan tyme tu nad pon flight dr serawak ke kl same hari ngan ak balek dr terengganu ke kl. so, before she going back to ti, ak harap dpt la lepak kejap.. tp, nad tpksa balek ke ti terus., nadia pulak ada pre-test drive. so, yg pegi ak ngan ecah je lah. ak kate kat ecah takpe kite berdua je, dia kate takpelah kalo sesat kite berdua,. hampeh sungguh jawapan tersebut. haha.

well, everything going good.. sampai2 je kt lrt, train sampai.. sampai2 je kt kl sentral, komuter sampai, n sampai serdang je, bus tok pegi MAHA da ad. so we are so lucky lah dat day! haha. we meet dr.M there, my lacture d Bintulu., unfortunately.. mane kenal ak!haha. takpelah, ak memang pemalu dulu!!.hahaha. at least, ade gk org ingt kat ak.haha. we meet kak dayang,, kawan roomate ak dlu d bintulu, dr jauh die kate.. eyh.. macam kenal je budak dua orang neh.. hahaha. eyhhh! kak dayang.. hehe. lama gak tak jumpe kak dayang, 3 thn da kot.. ak ingt dia tp tak bape sure, takot salah tegur orang lak nnt..hehe.


The most interesting things kat MAHA yang I discover is Terrarium, well.. actually this is not my first tyme tgk benda alah ni, lama dah but I dont know what its called. huh. kesian sungguh diriku ini. Terrarium is a container which is design to hold small plants or even animals., tp competition terrarium between schools kat MAHA hari tu just plants only.. tp sgt cantek kot.. tetiba terasa nk wat terrarium this holiday., yeah!haha.

maybe my terrarium macam ni kot nnt.hehe.


pic from google


penat kot nak beratur..at last, rupa-rupanye ktorg salah tmpt naek bus!! padah memotong barisan!.padan la muka kami!!hehehe

ni jelah pic yg mampu d'snap..maklumlah pic da x cun after phone masuk air.sob3. aloppp., tudung macam lepas abis bertarung dgn ribott..hahahaha.wink3,\(^o^)/

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Sekeping Serendah (Forest Living Environment)