Malaysia's top searches

Assalamualaikum.

Woot! woot! mood mengupdate blog kembali lagi.hehe.rajin ah awak! tahniah.hehe. it's just my personal blog, to write apa-apa yang saya fikirkan dan apa-apa yang berlaku dalam kehidupan seharian saya yang serba glemer ini.eyh. serba serbi ini.hihi.

Speaking about glamorous.. tadi mase surfing membuang mase terjumpe la google's top searches of 2010-Malaysia. Agak-agaknya la kn, nama ak ade tak orang nk cari kat google??.haha.perasan lah ko!.LOL.

Yang paling menarik perhatian ak adalah category the fastest rising searches for 'bagaimana',. hehe. Apelah yang rakyat Malaysia selalu search ye??hehe. The top is, Bagaimana nak memulakan perniagaan?. walaaaa. nampaknye, orang Malaysia sume akan kaye satu hari nnt kn?hehe. no.4, is Bagaimana nk mengenal diri?. well, i have to admit that im the one who search this.hehe. why?. takdelah, by discovering siape diri kite, akan menjadikn diri kite lagi better kn??haha. woot! woot! no.7 is bagaimana nk memikat wanita?.hehe of coz la male yang search ni kn.hahaha.

Well, internet giving us so many benefits, terpulang macam mana kita nk gunakannye. if we using it for good, kite akan dpt yang baek juge la kn..begitu juge sebaliknye..hoho. for many information,, u can see at this link..hehe.. Google's Top Searches of 2010 - Malaysia

Enough for this night.. Jom ketawa bersame-same tgk donut di astro ria.haha..*dah la, lu bukan duta astro der!..hehehe.

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Sekeping Serendah (Forest Living Environment)