Betul ke sudah tak boleh b’facebook,b’youtube, dan sebagainya? Macam mana dengan kehidupan kami selepas ini? Harap tu sume masalah teknikal je!

Assalamualaikum.

Hahaha. Bunyi macam dasyat sangat kan? Ok. Relaks.. Kool.. at least Blogger tak kena blocked. Kan? Hahaha. Haish!! Betul ke ni? Betul ke ni? Alahai, kalau lah betul d’org nak block all this things. Habislah kehidupan kami di sini!! Yelah, memang la betul benda-benda ni sume tak berfaedah! Banyak buang masa! Dan sebagainya lah. Itu sume persepsi negative, tapi macam mana kalau kita tgk dari segi yang positive? We all using facebook to share information about class activity, kalau ade assignment yang nak kena submit, kalau takde kelas, kalau ade kelas, kelas kat mana, dan selain-lainye lah. Lagipun students mana la banyak duit nak top up je memanjang oihh! Hmm. I hope benda ni cume sementara je! Kan? Kan? Hehe. Boring oihh! Boring oihh! Haha. Let’s look some picture from tournament archery hari tu. *nampak sangat kau memang betul-betul kebosanan!!*hehe XD

Psst: Takde wireless merungut, Ade wireless pon merungut jugak! Haha. Takpelah, setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya.haha! T_________T


Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Sekeping Serendah (Forest Living Environment)