Theater: Mayat



Assalamualaikum.

I think this is first time we involve secara sukarela dalam aktiviti-aktiviti yang ada dalam kampus. haha. Sebenarnya malas nak comment ape-ape because students yang buat theater ni pon baru je involve dalam aktiviti theater this sem. But, I am a little bit disappointed dengan jalan cerita yang agak meleret, over acting casts, n pakaian yang tak berapa nak sesuai. Title agak berat tapi jalan cerita sangat simple, maybe we are too expecting more disebabkan title tersebut kot. I think kalau ramai lagi students yang naik jadi pelakon ditambah dengan pertukaran scenes and pelakon maybe tak berapa nak bosan. 5 peoples on the stage boleh cakap sampai sejam?. Haa. tak ke bosan? Tak mengapalah, mungkin hari esok lebih baik dari hari ni kot? hehe.


Psst: Baik tengok hantu kak limah balik rumah!

Comments

dear yayah said…
sy sokong 200%.. mcm xde motif je cte tuh...
wan nur azleen said…
hahaha. itu la pasal, takde moral values pon. setakat tak bersefahaman pendapat je pon, lagipon tak berapa nak logik, panggil je pak imam kat masjid ke kan senang cerita. huhuhu. Ingatkan seram sangat la,, huhuhu.

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Sekeping Serendah (Forest Living Environment)