stress.hujan.jogging



Assalamualaikum!

Finally, I have time to update my blog again! haha. Below are the things yang membuatkan hidup saye menderita dan merindui. haha. apa-apa jelah!

1) test+assignment=stress


haha. Yes, test plus with assignment will result of stress. I have to admit that last two week is my difficult time. Tiba-tiba rasa tak boleh nak handle apa-apa tak reti nak buat apa-apa. Rasa macam nak balik rumah sangat-sangat. But, Syukur, Alhamdullilah. Semuanya berjalan dengan lancar, sume keje da di selesaikan. ^____^

2) rhythm of the falling rain!



Sejak dua minggu kebelakangan ni jugak, cuaca kat Terengganu tak berapa nak elok. Suppose awal tahun, hari panas.. tapi,, ni kalau hujan mesti direct 2 hari berturut-turut. Sekarang ni pon cuaca kat luar dah mendung. Yesterday for the first tyme redah banjir kat kusza nak pegi kelas. haha. Banjir paras buku lali je, *nak havoc sikit* haha. suka hujan, tapi suka lagi hari panas. cepatlah keluar matahari. XD


3) Physical activity




Agak lama tak turun padang sejak minggu busy test n assignment ditambah dengan cuaca yang tak menentu ni. Hmm. I think this is the best way I can do to reduce my stress. Memang sangat-sangat enjoy. I am so lucky to have coursemate yang memang suka hidup aktif!! haha. Well, mmg sangat-sangat best. It is so fun! Hopefully, cuaca this friday morning elok lah! dah lama sangat tak turun padang! ^____^

psst: I need (sun)(sun)!

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Sekeping Serendah (Forest Living Environment)