bebelan kebosanan

hi & hello,mood to update blog again!.heh.study malas!.apa nak jadi??..haha.well.what is the point today??.takdelah,dis morning i log in to fb account, as usual.balek je dari kuliah bukak laptop on fb,balek je dari kafe bukak laptop on fb.huh.oh dear, now i realize that half of my life now asyik d depan laptop n internet.huh.jgn sampai ak tak leh hidup tanpa benda nie lak nnt da lah.aishh.mungkin ia akn menjadi satu mslh nnt..ah.ignore it.
ok lah.move on, skrg nie kalo on fb, mcm-mcm le my frends dok share new information, its so good. at least on fb ak dpt tahu da latest issues. right??,.haha.alasan yang munasabah!. and tak ketinggalan jugak ad yang share video yang mungkin mmbuat kite terfikir tentang etika moral dlm kehidupan.pewhh.ayat sastera.eyh.yeke?.haha.takdelah. sebenarnye ak mmg malas nk tgk video2 yg dshare kn, yelah. connection kdg2 slow kat cnie. n pada masa yang same ak tak sampai hati pon nk tgk,, tgk tajuk pon dah alahaiii.lagi kn nk tgk.korg pon ad fb account kn?.mesti sempat gk tgk video link yg dshare kn.
hurmm. da most femes nowadays is link "apabila harta dipandang tinggi" kot.haha. entahlah,,, kadang-kadang kita terpikir.,eyh.ad jugak ke manusia yang macam tu.tp realitinye itulah!. mcm-mcm..peliknya..ye. mmg tak dinafikan, harta tu sesuatu yang amat penting sekarang.,tp kalo tu lah menjadi nilai ukuran tok kite kpd psgn kite,tentulah tak bahagia kn.asyik2 fikir pasal duet..xda duet tak mau kawan.haha.eishhh.nantak lah korang.
2nd video dat i watched today is about a guy hit his girlfrend kot,, maybe kat china. but im not sure gak..ahh.serius nk wat ak muntah!.even tak la ad darah.but the way he hit,smack and slap da girl is totally ridiculous!!.ohhh.sangat kejam,tak bertamadun..mcm-mcm kn?ahh. its make me think twice for???.aishhhh. world oh world!.

psst:
terlampau membebel & merapu.
tak faham harap biarkn shj.
hehehe.

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Sekeping Serendah (Forest Living Environment)