sebab ak rajin..

Soklan kepada diri sendiri..kenapa rajin sangat ko berblogger???

1) Sebab ak tak dapat bukak facebook!. Jadi ak telah memilih alternative laen utk menghiburkan hati ak yg duka dan lara!!eyh.sentimental.

2) Sebab ak stress buat report field trip!. Takde idea.tipu.ak malas nk berfikir aje.hehe. Takpelah, tinggalkan sekejap report tu. kejap lagi ak sambung lah.mungkin jugak pagi esok.tp mungkin jugak mlm esok.haha.sungguh dasat menangguhkan kerja.

3) Sebab ak nak update citer2 baru!. Kadang2 cerita kat blog ak nie a little bit personal, mcm syok sendiri.eyh.yeke?.xlah! ak suke cerita apa yang ak buat n anything new.

4) Sebab ak nak tajamkan skill penulisan ak!.haha.tolong lah! macam amek penulisan spm lak kn?haha. kdg2 ak rasa macam ak nye care penulisan macam budak sek.rend. berterabur sana sini. ejaan banyak yang salah. tatabahasa lintang pukang. n mcm2 lagi lah! so, mungkin kot dgn cara yg sebegini dpt membantu ak!.ceh!.jgn mimpi.

This week, group entrepreneurship dah start buat sales. My group maybe after raya kot. tak terfikir lak nk buat ap. any idea?? small cost with big income??. huh!, i think anything that involve in foods akan dapat untung yang besar.kn?.semua org akan makan!.hehe.

makin hari makin banyak keje.makin banyak report.makin banyak test.makin banyak field trip.makin banyak la ak makan sebab sgt2 stress!.huh.



Psst:
Work hard plus High determination equal to successful.
InsyaAllah.

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Sekeping Serendah (Forest Living Environment)