peliknya dunia sekarang

2.57am.mate maseh lagi segar bugar.maybe pekena nasi goreng paprik time berbuke puasa tadi.eyh.apa kena mengena?.bukan lagi kenyang lagi mengantok ke?.haha.entah la apa masalah nye,bagus jugak mate nie maseh segar lagik,dptlah ak menyiapkn report2 yang berlambak2 macam pasar lambak.pasar lambok.or pasar payang.eyh.haha.tipu je kate nk menyiapkn.dok p exploring facebook adalah.eishh.haha.today i have my 1st soil science test.,oh..baca mcm2 tu.jawab mcm2 ni jelah..xpelah..next test cube lagi ye.haha. oh ya.btw, pagik tadik before test sempat lagik ke perpustakaan.eyh.ak bukan ulat buku.cume nk tumpang bace paper free je.keh3.yelah kdg2 mane ada masa nk bace paper,kdg2 mcm katak bawah tempurung pon ad.berita2 sensasi n terkini pon boleh tak tahu.tak layan!.haha. tyme letak beg kat luar library, sempat lagi teleng headline kosmo dr luar pintu kace.."amukan sahur".ngee..suami tetak isteri sehingga mati sebab isteri lambat bangun sahur.. dan akhirnye dia juge mati ditembak oleh polis..aishh..sedih sgt sebab benda nie berlaku dalam bulan yang mulia...sgt2 bersimpati dgn apa yg berlaku kepada keluarga tersebot.mcm-mcm perkara-perkara pelik yang kita tak sangka pon boleh berlaku disekitar kite.. tadi baru update kosmo online, kat hulu terengganu lak empat sekeluarga disimbah asid, tujuan asal sekadar nk mengugut utk mintak duit tp lain pulak jadinyer..hmmm.dunia!.

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Pantai Cahaya Negeri, Port Dickson, Negeri Sembilan