pelik lah kamu

hye.tetiba rasa nk update blog.ceh.bunyi mcm lama sangat la x update blog.hihi.sebenarnya sgt2 busy.busybody hal2 org laen.tipu.hehe.busy ngan kelas,lab,n mcm2 lagik lah.Sebenarnya nk share satu pic yg maybe leh reducekn stress atau pn berfikir ttng bernilainya nyawa kt.eyh.gambar ap nie.jangan fikir yang macam-macam.tak mahu!.haha.xlah.

ok.try tgk pic ni.jelas x.


ok.mari kite zoom!hehe.nampak dah kn?hihi.


selalunye ak tgk isuhangat.net je gambar2 org yg pelik2.,xsangka dpt lak ak snap kejadian yg seumpama ini semasa kami sedang mengisi minyak di KT.hu3.

xpasti lah reason sebenar org ni pakai cam ni.mungkin mule2 dia naik moto tp odw,moto lak xda minyak,so terpaksa pinjam van org laen tok beli minyak moto dia. takpon dia nie mmg mementingkan keselamtan dia..sekadar tali pinggang keselamatan tak cukop nk menjamin keselamatan dia.eyh.siap ngan goggle gk kot kalo x silap ak.aish..tabik hormat lah!hehe.tak macam sesetengah org yg langsung x mementingkn keselamatan mereka.huhu.


Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman | Root Canal Treatment (Rawatan Matikan Akar)

Jalan jalan | Pulau Redang , Redang Mutiara Beach Resort , Terengganu

Jalan jalan | Sekeping Serendah (Forest Living Environment)